Meny Stäng

Sandviken Big Band & Vivian Buczek (Maximteatern och höjt inträde) 25/3 2024

Sandviken Big Band är ett av Sveriges främsta och mest kända storband och bjuder ofta på intressanta och publikdragande program. Under åren har en rad kända inhemska sångare och musiker varit gästsolister likväl som stora internationella musiker och sångare som t. ex Georgie Fame, Deborah Brown, Thad Jones, Bobby Shew, Bob Mintzer, Robben Ford, Randy Brecker m. fl.

Det är ingen tvekan om att Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor med fyra soloskivor bakom sig. Hon har en enastående bredd och känsla för jazzens idiom och har gjort en rad framträdanden med både internationella och svenska storheter.

Pressen skriver:

”Om inget annat oförutsett inträffar kommer Vivian en lång tid framöver att ligga främst bland våra jazzsångerskor. Hon har allt; känsla, timing, rytmik, frasering, artikulation och en underbar humor med glimten i ögat”. Det är ingen tvekan om att Vivian Buczek är en av våra främsta jazzsångerskor med fyra soloskivor bakom sig. Hon har en enastående bredd och känsla för jazzens idiom och har gjort en rad framträdanden med både internationella och svenska storheter.

Så vi kan väl hjälpas åt med att fylla Maxim, detta blir ett minne för livet!

Inträde

Obs! Förhöjd entré
Medlem: 150 kr
Icke medlem: 200 kr

Insläpp och entré från kl 19.00

Plats:
Maximteatern
Tunagatan 42, Borlänge

Konsertstart 19.30, men kassan öppen från ca 19.00
Parkeringar finns i anslutning till Borlänge Centrum.

Ljud: Tailor Hill Sound & Light

Konsertfotograf: dalapeter.se