Meny Stäng

Sponsorer

Borlänge Jazzklubb är en ideell förening som får ekonomiskt stöd från Kulturrådet och Borlänge Kommun.

Besök hemsida här: Kulturrådet

Besök hemsida här: Borlänge Kommun, föreningar/näringsliv

Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Sök bland våra kurser/studiecirklar, föreläsningar och evenemang. Har du tips på idéer, så kontaktar du oss. Hos oss kan du även få hjälp med ditt föreningsarbete.

Besök hemsida här: https://www.abf.se/distrikt--avdelningar/abf-dalarna/abf-borlange-nedansiljan/

Musikcenter i Dalarna AB har funnits sedan 1993 och är idag Dalarnas Största Musikaffär!
På Sveatorget i Borlänge har vi Dalarnas största Musikaffär. 

Butiken är sen sommaren 2014 utbyggd med en källarvåning där du hittar en stor trumavdelning och ett brett sortiment av akustiska stränginstrument. 
På övervåningen finns nu vårt nya studiorum där allt för inspelning finns. 
Vi har även utökat verkstadsytan rejält för att kunna lämna ännu bättre och snabbare service av gitarrer, keyboards och förstärkare. 
Butiken har nu en total yta av c.a 600 m2. Vi hyr även ut backline, digitalpiano och mindre ljus- och PA-anläggningar.
Välkomna!

Besök hemsida här: http://www.musikcenter.se/

Vår populära restaurang Broken Dreams - en amerikansk bar och bistro. Restaurangen Broken Dreams öppnade 1993, och har sedan dess förnöjt och betjänat hundratusentals nöjda gäster, i en aldrig sinande ström.

Besök hemsida här: http://brokendreams.se

Borlänge Energi är det lokala energibolaget i Borlänge, som förutom att göra nytta i din värld och din vardag också vill bidra till ett aktivt jazzliv i Dalarna! Borlänge Energi bedriver en omfattande verksamhet där dom tillhandahåller infrastrukturtjänster inom fjärrvärme, elnät, stadsnät, avfall, vatten och avlopp.

Dom producerar och säljer el, erbjuder tjänster inom energi-sektorn samt vårdar och förnyar kommunens stadsmiljö. Tack vare deras bredd är dom en aktör som kraftfullt arbetar för omställningen till ett hållbart samhälle. Dom verkar för en cirkulär ekonomi där inga nya resurser behöver tas i anspråk. Det ska vara tryggt och enkelt att bo i Borlänge, samtidigt som deras kunder ska känna att deras verksamhet är hållbar och prisvärd.

Besök hemsida här: Borlänge Energi

Best Western Gustaf Wasa Hotell är ett fyrstjärnigt modernt och personligt hotell med 100 rum. Hotellet finns beläget mittemot centralstationen i Borlänge. Oavsett vilket rum du bor på har du tillgång till hotellets gemensamma relax med bastu och jacuzzi och gym.

Besök hemsida här: Best Western Gustaf Wasa Hotell

Sib-Tryck inte är ett vanligt tryckeri utan ett tryckeri med egna lösningar som både hjälper dig i ditt arbete och dessutom är skonsam mot vår miljö. Titta bara på vårt Liftaren-koncept som ger dig dina trycksaker snabbt, billigt och med mindre miljöpåverkan. Alla blir vinnare!

Besök hemsida här: https://www.sibtryck.se/