Meny Stäng

Borlänge Jazzklubb Nyhetsbrev Höst 2023

Jazzklubben möter en ny säsong på House of Blues

Året började bra med välbesökta konsertkvällar. Då var det trångt, varmt och jazzklubb med riktig storstadskänsla. Lite luftigare blev det när förrådet för ljudtekniker flyttades ner i källaren. Ett litet nytt rum med glugg i väggen mot scenen kunde på så vis skapas. Bra tänkt där!

Vi huserar alltså fortsatt på House of Blues måndagskvällar med start 19.30. Insläpp från 19.

Sprid gärna bland vänner och grannar att det finns levande musik i stan även på en måndag.

Ekonomin ansträngd nu igen, tyvärr

Jazzklubben hade lyckats skapa sig en ekonomisk buffert under några år, men det var inte till någon fördel när man sökte verksamhetsbidrag från Kulturrådet. Vi har nekats bidrag två år i rad av den anledningen.

Nu är bufferten mer än uppäten och hösten ser därför kärv ut. Dock har vi sökt bidrag för 2024 som vi hoppas Kulturrådet ser mer välvilligt på. Dessutom hoppas vi förstås att konsertkvällarna blir välbesökta. Entréavgifterna är väldigt viktiga för verksamheten.
Sista fysiska medlemsbrevet
Visst är det trevligt att få riktig papperspost, men det är dyrt att hantera breven och här kan kostnader sänkas. Eftersom de flesta har dator eller mobiltelefon där man lätt kan läsa nyhetsbrevet på vår hemsida upphör vi med allmänt utskick. Dock kan man begära att även fortsatt få det i brevform nästa år. Kontakta i så fall kassören Bengt via sms/samtal

Kassören Bengt
Mobilnr: 070-673 4637
Epost: kassor@borlangejazzklubb.se

Medlemsavgift

På adresslappen på medlemsbrevet står det år ni senast betalade in medlemsavgiften. Efter två år med obetald avgift tas man bort från vårt register enligt bestämmelser i GDPR. Om årtalet inte stämmer så hör du av dig till kassören Bengt Lundberg.

Medlemsavgift 2023

Medlemsavgiften för hela 2023 är 250 kr och ger även rabatt till samtliga svenska jazzklubbar som är anslutna till organisationen Svensk Jazz vid uppvisande av medlemskort.

Ungdom t.o.m. 25 år är gratis medlemmar, men registrera er helst någon konsertkväll.

Betalning

Vårt PG-konto är 44 97 16 – 0. Använd INTE vårt bankgiro för betalning av medlemsavgifter!
Ange namn och fullständig adress vid inbetalning, gärna även födelseår och en tydligt läsbar e-postadress (inte ett enda litet tecken får ju riskera att feltolkas vad gäller e-post).
Medlemskort skrivs på begäran ut i samband med konsertkvällar.

Entréavgift

Entréavgiften konsertkvällar är för medlemmar allt som oftast 100 kr, ej medlem 150 kr. Vid större konserter på Maximteatern brukar entréavgiften vara höjd till 150/200 kr. Ni sparar alltså in medlemsavgiften redan efter fyra konserter.

Cash eller swish!

Varför kan man inte betala med kort i entrén? De flesta kommer till entrén under en väldigt komprimerad tid innan konserten. Då vill vi att det ska gå fort att komma in, så att folk slipper köa utanför. Kontanter och Swish är snabba att hantera, så en dyr kortläsare är ett onödigt alternativ.

Vårt Swishnr: 123 265 71 38.
Kan även avläsas med QR-kod i entrén. Växelkassan är begränsad, så ha helst jämna pengar!

Ladda ned nyhetsbrevet i sin helhet som pdf här.

Våra sponsorer: