Meny Stäng

 

Kjell Hägglund Quartet 10/4 2023

Det här är en alldeles ny konstellation som nyligen hittade varandra på ett jam. Det är väl tur att sådant fortfarande händer! Samtliga är mycket begåvade och erfarna musiker som sammantaget täcker in många års spelningar och många olika stilar. Vi kan se fram emot svängig, energifylld jazz kombinerat med den där speciella känslan som bara uppstår när ett band föds. Personligen tror jag att detta blir en minnesvärd afton.

Ett vänligt men viktigt meddelande till kvällens gäster den 10 april 2023:

Vi vill informera er om att det pågår en filminspelning i lokalen den 10 april. Vi vill påminna er om att er närvaro i lokalen innebär att ni ger ert samtycke till fotografering, filmning och/eller upptagning och att materialet kan användas i alla medier, överallt och för alltid.

Vi vill också informera er om att ni kan komma att synas i bild, höras med röst och namn i samband med produktionen ”Borlänge Jazzklubb – en historisk tillbakablick”, för vilket ändamål som helst. Vi vill betona att ni inte kommer att erhålla någon kompensation för er medverkan.

Vi vill påminna er om att om ni inte vill medverka i filminspelningen, så ber vi er att inte gå in i området som avsätts för inspelningen. Tack för er förståelse.

Bandet består av:

Thomas Coudery – trp
Morten Lassem – p
Åke Gullberg – b
Kjell Hägglund – dr

Inträde

Medlemmar 100 kr
Övriga eventuella besökare betalar 150 kr

Insläpp och entré från kl 19.00
Från kl 19.00 gäller för alla medlemmar som vanligt 100 kr i entréavgift

Plats:
House of Blues Borlänge
Borganäsvägen 28, Borlänge
Tel: 073-343 00 79
Hemsida: https://houseofblues.se/

Konsertstart 19.30, men kassan öppen från ca 19.00
Parkeringar finns i anslutning till Borlänge Centrum.

Ljud: Tailor Hill Sound & Light

Konsertfotograf: dalapeter.se