Meny Stäng

Birger Björklund Quartet 12/2 2024

Birger Björklund kan ta åt sig äran av att den här gruppen träffades första gången 2019. Det lär ha fungerat bra för de har ju fortsatt att förgylla scener. Morten Lassem har spelat i jazzens elitserie i Norge förutom lite gästspel på andra kontinenter. Visste ni att han haft Lennie Tristano som lärare? Sämre undervisning kan säkerligen hittas.
Så en norsk import, men övriga får väl betraktas som lokalproducerat. Se där!
Vi erbjuder inte bara fantastisk jazzmusik, vi är miljömedvetna också. En kväll med svängig musik av högsta klass. – ”It must schwing”, helt enkelt.

Bandet består av:

Morten Lassem – p
Åke Gullberg – b
Kjell Hägglund – dr
Birger Björklund – vib

Inträde

Medlemmar 100 kr
Övriga eventuella besökare betalar 150 kr

Insläpp och entré från kl 19.00
Från kl 19.00 gäller för alla medlemmar som vanligt 100 kr i entréavgift

Plats:
House of Blues Borlänge
Borganäsvägen 28, Borlänge
Tel: 073-343 00 79
Hemsida: https://houseofblues.se/

Konsertstart 19.30, men kassan öppen från ca 19.00
Parkeringar finns i anslutning till Borlänge Centrum.

Ljud: Tailor Hill Sound & Light

Konsertfotograf: dalapeter.se 

Viktig information till vår uppskattade publik om filminspelning den 12/2 2024

Vi vill informera er att på måndagen den 12 februari kommer det att genomföras filminspelning på Borlänge Jazzklubb. Denna inspelning är en viktig del av vår strävan att samla in material till en kommande dokumentärfilm som belyser vår klubb och den levande jazzscenen.

Under kvällens händelse, med Birger Björklund Quartet på scenen, kommer vi att filma delar av framträdandet samt fånga miljöbilder av både publik och personal för att återspegla den unika atmosfären och stämningen i vår älskade klubblokal.

Genom att delta i evenemanget samtycker ni till att potentiellt synas på filmen med både bild och ljud. Vi är tacksamma för ert deltagande och er förståelse för detta. 

Observera att ingen ersättning kommer att utgå för att eventuellt bli filmad under kvällens inspelning. Vi vill också framhålla att er närvaro i lokalen innebär att ni ger ert samtycke till fotografering, filmning och/eller upptagning och att materialet kan användas i alla medier, överallt och för alltid.

Vi ser fram emot att dela denna film med er i framtiden och tackar för ert stöd till att bevara vår levande jazzscen.

Med vänliga hälsningar,

Dalapeter Film genom Borlänge Jazzklubb