Meny Stäng

Jazzklubben möter en ny säsong på House of Blues

Det blev en lyckad höstsäsong på HoB och till och med fullsatt vid några tillfällen. Då var det trångt, varmt och jazzklubb med storstadskänsla. Lite luftigare blir det dock framöver. Förrådet för ljudtekniker har flyttat ner i källaren och ett litet nytt rum med glugg i väggen mot scenen har skapats. Bra tänkt där!

Kallelse till årsmöte sön 26 mars

Alla medlemmar är välkomna till Tumgatan 26 i Borlänge kl 18, hemma hos Ann-Cecilia Thenander. Sedvanliga mötesförhandlingar, val av styrelse bl.a.

Entréavgift

Entréavgiften konsertkvällar är för medlemmar allt som oftast 100 kr, ej medlem 150 kr. Vid större konserter på Maximteatern brukar entréavgiften vara höjd till 150/200 kr. Ni sparar alltså in medlemsavgiften redan efter fyra konserter.

Snabbkassa – Cash och Swish

Varför kan man inte betala med kort i entrén? De flesta kommer till entrén under en väldigt komprimerad tid innan konserten. Då vill vi att det ska gå fort att komma in, så att folk slipper köa utanför. Kontanter och Swish är snabba att hantera, så en dyr kortläsare är ett onödigt alternativ.

Vårt Swishnr: 123 265 71 38.

Kan även avläsas med QR-kod i entrén. Växelkassan är begränsad, så ha helst jämna pengar!

Medlemskap

Betalda avgifter och register

På adresslappen på medlemsbrevet står det år du senast betalade in medlemsavgiften. Tänk på att inbetalad avgift för 2021 även gällde för 2022 p.g.a. inställda konserter under pandemin.

Efter två år med obetalad avgift tas man bort från vårt register enligt bestämmelser i GDPR. Om årtalet inte stämmer så hör du av dig till kassören Bengt Lundberg 070 673 46 37.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften för hela 2023 är
250 kr och ger även rabatt till samtliga svenska jazzklubbar som är anslutna till organisationen Svensk Jazz vid uppvisande av medlemskort.

Avgift för ungdomar

Ungdom t.o.m. 25 år är gratis medlemmar, men registrera er helst någon konsertkväll.

Inbetalning av medlemsavgift

Vårt PG-konto är 44 97 16 – 0.
Använd INTE vårt bankgiro för betalning av medlemsavgifter! Ange namn och fullständig adress vid inbetalning, gärna även födelseår och en tydligt läsbar e-postadress (inte ett enda litet tecken får ju riskera att feltolkas vad gäller e-post). Medlemskort skrivs på begäran ut i samband med konsertkvällar.

Program

Det har dykt upp en del sena avbokningar för hösten. Därför blir det en och annan TBA (To Be Announced). Kolla in vår Facebooksida eller hemsida borlangejazzklubb.se för senaste info! Konserterna går av stapeln måndagkvällar på House of Blues, med början 19.30. Insläpp från klockan 19.00.

Ladda ned nyhetsbrevet i sin helhet som pdf här.