Meny Stäng

Borlänge Jazzklubb går live på webben!

Vi har glädjen att få meddela att trots pandemi och elände så kommer vi fr.o.m. den 7 september att livestreama ett antal konserter från Borlänge Jazzklubb! På plats kommer det att finnas en liten och mycket begränsad studiopublik i form av klubbens styrelse. Förhoppningsvis ska det ge våra härliga artister lite mera ”livefeeling” under uppträdandet. Självklart får ni andra sitta hemma och applådera så att det hörs ända in i studion!

Livestreamen kommer att sändas via Borlänge Jazzklubbs egen YouTube-kanal som kommer att vara öppen för alla som vill beskåda konserten.

Det är fri entré men … överväg att sända jazzklubben ett bidrag via Swish till nummer: 123 265 7138
Skriv: ”Livestream” som meddelande. Förklaring till detta känns överflödig.

Kommande program och länk till sändningen hittar du här.

När sändningen börjar kommer du att hitta den genom att klicka på ”Livestream” i hemsidans meny, men även direkt på vår YouTube-kanal. Där behöver du klicka på den för att den ska starta (se bild nedan).

Om du klickar på den röda ”Prenumerera”-knappen i YouTube-kanalen så kommer du automatiskt att bli meddelad i din mail varje gång en ny sändning startar.

Under sändningarna kommer chatten att vara öppen så att du har möjlighet att interagera med alla som tittar. Måndag den 7 september blir vårt eldprov och den första gången vi gör detta så vad som helst kan hända. Vi ber er att ha överseende med detta, men såklart ska vi göra vårt bästa för att det ska bli en trevlig tillställning även online och för dig där hemma i soffan.

Keep on jazzing!