Meny Stäng

Sponsorer

Borlänge Jazzklubb är en ideell förening som får ekonomiskt stöd från Kulturrådet och Borlänge Kommun.

Besök hemsida här: Kulturrådet

Besök hemsida här: Borlänge Kommun, föreningar/näringsliv

Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Sök bland våra kurser/studiecirklar, föreläsningar och evenemang. Har du tips på idéer, så kontaktar du oss. Hos oss kan du även få hjälp med ditt föreningsarbete.

Besök hemsida här: https://www.abf.se/distrikt--avdelningar/abf-dalarna/abf-borlange-nedansiljan/

Musikcenter i Dalarna AB har funnits sedan 1993 och är idag Dalarnas Största Musikaffär!
På Sveatorget i Borlänge har vi Dalarnas största Musikaffär. 

Butiken är sen sommaren 2014 utbyggd med en källarvåning där du hittar en stor trumavdelning och ett brett sortiment av akustiska stränginstrument. 
På övervåningen finns nu vårt nya studiorum där allt för inspelning finns. 
Vi har även utökat verkstadsytan rejält för att kunna lämna ännu bättre och snabbare service av gitarrer, keyboards och förstärkare. 
Butiken har nu en total yta av c.a 600 m2. Vi hyr även ut backline, digitalpiano och mindre ljus- och PA-anläggningar.
Välkomna!

Besök hemsida här: http://www.musikcenter.se/

Vänta inte. Njut av livet och unna dig det lilla extra hos oss på Liljan. Upplev Sveriges artistelit live från vår stora scen eller dansa dig svettig till tunga beats på vår populära nattklubb. Liljan har etablerat sig som Dalarnas nöjespalats nr 1 och har mycket att erbjuda.

Besök hemsida här: http://liljan.se/

Sib-Tryck inte är ett vanligt tryckeri utan ett tryckeri med egna lösningar som både hjälper dig i ditt arbete och dessutom är skonsam mot vår miljö. Titta bara på vårt Liftaren-koncept som ger dig dina trycksaker snabbt, billigt och med mindre miljöpåverkan. Alla blir vinnare!

Besök hemsida här: https://www.sibtryck.se/

First Hotel Brage är centralt beläget i Borlänges centrum, mitt i hjärtat av Dalarna. Här möts du av en varm och personlig atmosfär när du kliver in genom entrén. Hotellet byggdes 1965 och har genom åren genomgått förändringar och uppfräschningar. Under sommaren och hösten har hotellet genomgått en totalrenovering där alltifrån reception till hotellrum och konferensrum helrenoverats. Idag har hotellet stora, ljusa rum i olika kategorier. På First Hotel Brage finns rumstyper som passar allt från businessresenärer till större familjer. Hotellet har även två bekväma Juniorsviter. Hela hotellet har gratis WiFi, frukost ingår i priset och dygnet runt bjuder vi dig på kaffe och te i lobbyn. På lobbyplan finner du även populära Harrys restaurang. Glöm inte att boka plats.

Besök hemsida här: https://www.firsthotels.se/hotell/sverige/borlange/first-hotel-brage/